Selecteer een pagina

Auto Huren Fuerteventura

Auto huren Fuerteventura zonder creditcard

Een auto huren zonder creditcard op Fuerteventura kan online via ons! Met het “Geen waarborgpakket” hoeft de hoofdbestuurder niet in het bezit te zijn van een creditcard en krijg je toch de huurauto op Fuerteventura mee. Ook blijft er zo meer bestedingsruimte over op je creditcard mocht je er wél eentje hebben.

Selecteer je huurauto

[sunnycars]

Hoe werkt het?

Je boekt als volgt online een huurauto zonder creditcard op Fuerteventura: vul je bestemming in en kies in stap 2 van het reserveringsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Je ziet direct de huurmogelijkheden op Fuerteventura en reserveert de huurauto naar keuze.

Waarom zou jij wel je creditcardgegevens achterlaten? Auto huren zonder creditcard Fuerteventura!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren.

Met deze service is er nóg korter contact met een medewerker op het verhuurkantoor. Zeker in deze tijd is dat fijn!

Waarom heb je geen creditcard nodig?

Normaal gesproken betaal je bij het ophalen van je huurauto op Fuerteventura een waarborgsom en schiet je zo het eigen risico in geval van diefstal of schade voor. Die waarborgsom betaal je met je creditcard. Met de Geen Waarborg service hoef je geen borg te betalen, niet per creditcard en niet contant. De Geen Waarborg service is over het algemeen beschikbaar tot 5 dagen voor huuraanvang.

Autohuur zonder creditcard op Fuerteventura is aantrekkelijk omdat je minder persoonlijke gegevens bij het lokale autoverhuurbedrijf achterlaat. Op deze manier heb je geen creditcard en pincode nodig en wordt je creditcard niet onnodig belast om de waarborg te voldoen.

 

Contact opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen via email.